Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Purple eggplant and zucchini color, mechanical properties,mastication, and sensory perception influenced by boiling andgrilling
Naziv: Purple eggplant and zucchini color, mechanical properties,mastication, and sensory perception influenced by boiling andgrilling
Autori: Ilić, Jovan  ; Tomašević, Igor  ; Đekić, Ilija  
Godina: 2021
Publikacija: Journal of Texture Studies
ISSN: 0022-4901 Journal of Texture Studies Pretraži identifikator
Izdavač: John Wiley and Sons Inc
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 53 br. 2 str. 174-184
DOI: 10.1111/jtxs.12651
WoS-ID: 000729417500001
Scopus-ID: 2-s2.0-85120960757
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/401271
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6003
M-kategorija: 
22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu

4
SCOPUSTM
1
OpenCitations
5
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.