Резултати
еНаука >
Резултати >
Purple eggplant and zucchini color, mechanical properties,mastication, and sensory perception influenced by boiling andgrilling
Назив: | Purple eggplant and zucchini color, mechanical properties,mastication, and sensory perception influenced by boiling andgrilling | Аутори: | Ilić, Jovan ; Tomašević, Igor ; Đekić, Ilija | Година: | 2021 | Публикација: | Journal of Texture Studies | ISSN: | 0022-4901 Journal of Texture Studies Претражи идентификатор | Издавач: | John Wiley and Sons Inc | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 53 br. 2 str. 174-184 | DOI: | 10.1111/jtxs.12651 | WoS-ID: | 000729417500001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85120960757 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/401271 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6003 |
М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
4
SCOPUSTM
SCOPUSTM
1
OpenCitations
OpenCitations
5
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.