Резултати

еНаука >  Резултати >  Stability of water-in-oil emulsions containing water or ethanol garlic extract – influence of type and concentration of emulsifier
Назив: Stability of water-in-oil emulsions containing water or ethanol garlic extract – influence of type and concentration of emulsifier
Аутори: Ilić, Jelena  ; Bajac, Branimir  ; Nikolovski, Branislava  
Година: 2016
Публикација: Abstract book, 3rd International Congress "Food Technology, Quality and Safety", Novi Sad, 25-27 October
Издавач: Novi Sad : Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-050-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 84-84
VBS COBISS: 325695239
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/401463
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.