Резултати
еНаука >
Резултати >
Stability of water-in-oil emulsions containing water or ethanol garlic extract – influence of type and concentration of emulsifier
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Stability of water-in-oil emulsions containing water or ethanol garlic extract – influence of type and concentration of emulsifier | Аутори: | Ilić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | Abstract book, 3rd International Congress "Food Technology, Quality and Safety", Novi Sad, 25-27 October | Издавач: | Novi Sad : Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-050-6![]() ![]() |
Колација: | str. 84-84 | VBS COBISS: | 325695239 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/401463 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.