Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of dough mixing on scavenging capacity of free and bound phenolics from mixture of wheat and porcino (Boletus edulis) flour
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effect of dough mixing on scavenging capacity of free and bound phenolics from mixture of wheat and porcino (Boletus edulis) flour | Аутори: | Nikolić, Nada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Abstract book- II International Congress Food Technology, Quality and Safety | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-041-4![]() ![]() |
Колација: | str. 60 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/416089 | URL: | http://www.fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/II%20International%20Congress%20_Food%20Technology,%20Quality%20and%20Safety_%20ABSTRACT%20BOOK.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.