Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of the quality level of carcass from the aspect of proportion of major carcass parts in pork carcass sides
Назив: Evaluation of the quality level of carcass from the aspect of proportion of major carcass parts in pork carcass sides
Ocena nivoa kvaliteta trupa sa gledišta udela tkiva u glavnim delovima svinjskih polutki
Аутори: Kosovac, Olga; Petrović, Milica; Živković, Branislav; Fabjan, Mihal; Radović, Čedomir  
Година: 2002
Публикација: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор
Издавач: Institute for Animal Husbandry, Belgrade
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 18 br. 3-4 str. 21-26
DOI: 10.2298/BAH0204021K
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/10
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/428852
Пројекат: Project Ministry of Science, Republic of Serbia, no. BTN 5.2.07103.B
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

5
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца