Резултати
еНаука >
Резултати >
Evaluation of the quality level of carcass from the aspect of proportion of major carcass parts in pork carcass sides
Назив: | Evaluation of the quality level of carcass from the aspect of proportion of major carcass parts in pork carcass sides Ocena nivoa kvaliteta trupa sa gledišta udela tkiva u glavnim delovima svinjskih polutki |
Аутори: | Kosovac, Olga; Petrović, Milica; Živković, Branislav; Fabjan, Mihal; Radović, Čedomir | Година: | 2002 | Публикација: | Biotechnology in Animal Husbandry | ISSN: | 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор | Издавач: | Institute for Animal Husbandry, Belgrade | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 18 br. 3-4 str. 21-26 | DOI: | 10.2298/BAH0204021K | URI: | http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/10 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/428852 |
Пројекат: | Project Ministry of Science, Republic of Serbia, no. BTN 5.2.07103.B | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |