Резултати
еНаука >
Резултати >
Preparation and storage temperature effect on polyphenolic content and antioxidant activity of cornelian cherry fruit jam
Назив: | Preparation and storage temperature effect on polyphenolic content and antioxidant activity of cornelian cherry fruit jam | Аутори: | Mićić, Nikola K. ; Popović M. Boris; Blagojević, Bojana D. ; Ždero Pavlović, Ružica Z. ; Boroja, Tatjana M. | Година: | 2019 | Публикација: | International Conference on Agronomy and Food Science and Technology | Издавач: | Istanbul | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 11-11 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/433910 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.