Резултати

еНаука >  Резултати >  Preparation and storage temperature effect on polyphenolic content and antioxidant activity of cornelian cherry fruit jam
Назив: Preparation and storage temperature effect on polyphenolic content and antioxidant activity of cornelian cherry fruit jam
Аутори: Mićić, Nikola K. ; Popović M. Boris; Blagojević, Bojana D.  ; Ždero Pavlović, Ružica Z.  ; Boroja, Tatjana M.  
Година: 2019
Публикација: International Conference on Agronomy and Food Science and Technology
Издавач: Istanbul
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 11-11
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/433910
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.