Резултати

еНаука >  Резултати >  Coriander essential oil as natural food additive improves quality and safety of cooked pork sausages with different nitrite levels
Назив: Coriander essential oil as natural food additive improves quality and safety of cooked pork sausages with different nitrite levels
Аутори: Šojić, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Ikonić, Predrag  ; Tomović, Vladimir  ; Ikonić, Bojana  ; Zeković, Zoran  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Ivić, Maja 
Година: 2019
Публикација: Meat Science
ISSN: 0309-1740 Meat Science Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 157 str. 107879-107879
DOI: 10.1016/j.meatsci.2019.107879
WoS-ID: 000480377400013
Scopus-ID: 2-s2.0-85068362839
PMID: 31284236
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/46
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/436080
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

70
SCOPUSTM
23
PubMed CentralTM
42
OpenCitations
64
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.