Резултати
еНаука >
Резултати >
Uticaj vremena skladištenja na tok lipidne oksidacije u smrznutom svinjskom mesu

Назив: | Uticaj vremena skladištenja na tok lipidne oksidacije u smrznutom svinjskom mesu | Аутори: | Petrović Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | Tehnologija mesa | ISSN: | 2406-1247![]() ![]() |
Издавач: | Beograd: Institut za higijenu i tehnologiju mesa | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 51 br. 1 str. 18-26 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/442964 | URL: | https://www.journalmeattechnology.com/index.php/meat_technology/article/view/289 https://scindeks.ceon.rs/article.aspx?artid=0494-98461001018P |
Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.