Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj vremena skladištenja na tok lipidne oksidacije u smrznutom svinjskom mesu
Назив: Uticaj vremena skladištenja na tok lipidne oksidacije u smrznutom svinjskom mesu
Аутори: Petrović Ljiljana ; Ivanović, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Mandić, Anamarija  ; Tasić, Tatjana  ; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir  
Година: 2010
Публикација: Tehnologija mesa
ISSN: 2406-1247 Претражи идентификатор
Издавач: Beograd: Institut za higijenu i tehnologiju mesa
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 51 br. 1 str. 18-26
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/442964
URL: https://www.journalmeattechnology.com/index.php/meat_technology/article/view/289
https://scindeks.ceon.rs/article.aspx?artid=0494-98461001018P
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.