Резултати

еНаука >  Резултати >  Betaine content in cereals and pseudocereals
Назив: Betaine content in cereals and pseudocereals
Аутори: Brkljač, Jovana  ; Ilić, Nebojša  ; Krulj, Jelena  ; Mandić, Anamarija  ; Filipčev, Bojana  ; Brlek, Tea ; Bodroža-Solarov, Marija  
Година: 2016
Публикација: III International Congress „Food Technology, Quality and Safety“, Novi Sad
Издавач: Univerzitet u Novom Sadu, Institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-050-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 603-606
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/449299
URL: http://foodtech2016.uns.ac.rs/uploads/images/docs/Food_Kongres_NO_ISP.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.