Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Betaine content in cereals and pseudocereals
Naziv: Betaine content in cereals and pseudocereals
Autori: Brkljač, Jovana  ; Ilić, Nebojša  ; Krulj, Jelena  ; Mandić, Anamarija  ; Filipčev, Bojana  ; Brlek, Tea ; Bodroža-Solarov, Marija  
Godina: 2016
Publikacija: III International Congress „Food Technology, Quality and Safety“, Novi Sad
Izdavač: Univerzitet u Novom Sadu, Institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Srbija
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7994-050-6 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 603-606
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/449299
URL: http://foodtech2016.uns.ac.rs/uploads/images/docs/Food_Kongres_NO_ISP.pdf
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.