Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Betaine content in cereals and pseudocereals | Аутори: | Brkljač, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | III International Congress „Food Technology, Quality and Safety“, Novi Sad | Издавач: | Univerzitet u Novom Sadu, Institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-050-6![]() ![]() |
Колација: | str. 603-606 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/449299 | URL: | http://foodtech2016.uns.ac.rs/uploads/images/docs/Food_Kongres_NO_ISP.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.