Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterization of cereal flours by fluorescence spectroscopy coupled with PARAFAC
Назив: Characterization of cereal flours by fluorescence spectroscopy coupled with PARAFAC
Аутори: Lenhardt, Lea I. ; Zeković, Ivana Lj.  ; Dramićanin, Tatjana  ; Milićević, Bojana R.  ; Burojević, Jovana  ; Dramićanin, Miroslav  
Година: 2017
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
1873-7072 Food Chemistry Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 229 str. 165-171
DOI: 10.1016/j.foodchem.2017.02.070
WoS-ID: 000400033000022
Scopus-ID: 2-s2.0-85013640588
PMID: 28372160
URI: https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/1535
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/453498
Пројекат: Materijali redukovane dimenzionalnosti za efikasnu apsorpciju svetlosti i konverziju energije (RS-45020)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

44
SCOPUSTM
9
PubMed CentralTM
30
OpenCitations
37
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.