Резултати
еНаука >
Резултати >
Characterization of cereal flours by fluorescence spectroscopy coupled with PARAFAC
Назив: | Characterization of cereal flours by fluorescence spectroscopy coupled with PARAFAC | Аутори: | Lenhardt, Lea I. ; Zeković, Ivana Lj. ; Dramićanin, Tatjana ; Milićević, Bojana R. ; Burojević, Jovana ; Dramićanin, Miroslav | Година: | 2017 | Публикација: | Food Chemistry | ISSN: | 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор 1873-7072 Food Chemistry Претражи идентификатор |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 229 str. 165-171 | DOI: | 10.1016/j.foodchem.2017.02.070 | WoS-ID: | 000400033000022 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85013640588 | PMID: | 28372160 | URI: | https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/1535 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/453498 |
Пројекат: | Materijali redukovane dimenzionalnosti za efikasnu apsorpciju svetlosti i konverziju energije (RS-45020) | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
44
SCOPUSTM
SCOPUSTM
9
PubMed CentralTM
PubMed CentralTM
30
OpenCitations
OpenCitations
37
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.