Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Characterization of cereal flours by fluorescence spectroscopy coupled with PARAFAC
Naziv: Characterization of cereal flours by fluorescence spectroscopy coupled with PARAFAC
Autori: Lenhardt, Lea I. ; Zeković, Ivana Lj.  ; Dramićanin, Tatjana  ; Milićević, Bojana R.  ; Burojević, Jovana  ; Dramićanin, Miroslav  
Godina: 2017
Publikacija: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Pretraži identifikator
1873-7072 Food Chemistry Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 229 str. 165-171
DOI: 10.1016/j.foodchem.2017.02.070
WoS-ID: 000400033000022
Scopus-ID: 2-s2.0-85013640588
PMID: 28372160
URI: https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/1535
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/453498
Projekat: Materijali redukovane dimenzionalnosti za efikasnu apsorpciju svetlosti i konverziju energije (RS-45020)
M-kategorija: 
21aM21a - Rad u međ. časopisu izuzetnih vrednosti

44
SCOPUSTM
9
PubMed CentralTM
30
OpenCitations
36
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.