Резултати
еНаука >
Резултати >
An investigation on the influence of pH and ionic strength on the adsorption and interfacial dilatational properties at the oil-water interface of pumpkin (Cucurbita pepo) seed protein hydrolysate

Назив: | An investigation on the influence of pH and ionic strength on the adsorption and interfacial dilatational properties at the oil-water interface of pumpkin (Cucurbita pepo) seed protein hydrolysate | Аутори: | Bučko, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Journal of the Serbian Chemical Society | ISSN: | 0352-5139![]() ![]() |
Издавач: | Belgrade: Serbian Chemical Society | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 83 br. 7-8 str. 847-861 | DOI: | 10.2298/jsc171120042b | WoS-ID: | 000441529600005 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85082353100 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/464241 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.