Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of different drying methods on the antioxidant properties of blackberry fruits
Назив: The effect of different drying methods on the antioxidant properties of blackberry fruits
Аутори: Stevanović, Snežana M.  ; Petrović Tanja  ; Stevanović Simo  ; Leposavić A.; Popović B.
Година: 2018
Публикација: Book of Abstracts, 9th Central European Congress on Food (CEFood), Sibiu, Romania, 24-26. May 2018
Издавач: Sibiu, Romania
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-606-12-1546-1 Претражи идентификатор
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/465046
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.