Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of different drying methods on the antioxidant properties of blackberry fruits
Назив: | The effect of different drying methods on the antioxidant properties of blackberry fruits | Аутори: | Stevanović, Snežana M. ; Petrović Tanja ; Stevanović Simo ; Leposavić A.; Popović B. | Година: | 2018 | Публикација: | Book of Abstracts, 9th Central European Congress on Food (CEFood), Sibiu, Romania, 24-26. May 2018 | Издавач: | Sibiu, Romania | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-606-12-1546-1 Претражи идентификатор | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/465046 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.