Резултати

еНаука >  Резултати >  Enhancement of Biological Activity of Arabinoxylan from Wheat Chaff by Enzymatic Modification
Назив: Enhancement of Biological Activity of Arabinoxylan from Wheat Chaff by Enzymatic Modification
Аутори: Đorđević, Tatjana  ; Antov, Mirjana  
Година: 2018
Публикација: Book of Abstracts , 29th International Carbohydrate Symposium, 14th – 19th July 2018, Lisboa, Portugal
Издавач: Lisboa: Faculdade de Ciências, Universidade de Lisboa
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 704-704
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/470888
URL: http://www.ics2018.eventos.chemistry.pt/images/book.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.