Резултати
еНаука >
Резултати >
Enhancement of Biological Activity of Arabinoxylan from Wheat Chaff by Enzymatic Modification
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Enhancement of Biological Activity of Arabinoxylan from Wheat Chaff by Enzymatic Modification | Аутори: | Đorđević, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Book of Abstracts , 29th International Carbohydrate Symposium, 14th – 19th July 2018, Lisboa, Portugal | Издавач: | Lisboa: Faculdade de Ciências, Universidade de Lisboa | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 704-704 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/470888 | URL: | http://www.ics2018.eventos.chemistry.pt/images/book.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.