Резултати
еНаука >
Резултати >
Bezglutenski hleb na bazi pirinča i heljde, bez dodatka aditiva i sa povećanim sadržajem prirodnih antioksidativnih materija
Назив: | Bezglutenski hleb na bazi pirinča i heljde, bez dodatka aditiva i sa povećanim sadržajem prirodnih antioksidativnih materija | Аутори: | Torbica, Aleksandra ; Hadnađev, Miroslav ; Sakač, Marijana ; Kevrešan, Žarko ; Kos, Jovana | Година: | 2014 | Публикација: | Bezglutenski hleb na bazi pirinča i heljde, bez dodatka aditiva i sa povećanim sadržajem prirodnih antioksidativnih materija/Rice and buckwheat gluten-free bread without additives, enriched with natural antioxidants, Patent Reg. No. 53309 | Тип резултата: | Патент | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/473726 | URL: | https://www.zis.gov.rs/upload/documents/pdf_sr/pdf/glasnik/GIS-2011-5.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.