Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Bezglutenski hleb na bazi pirinča i heljde, bez dodatka aditiva i sa povećanim sadržajem prirodnih antioksidativnih materija
Naziv: Bezglutenski hleb na bazi pirinča i heljde, bez dodatka aditiva i sa povećanim sadržajem prirodnih antioksidativnih materija
Autori: Torbica, Aleksandra  ; Hadnađev, Miroslav  ; Sakač, Marijana  ; Kevrešan, Žarko  ; Kos, Jovana  
Godina: 2014
Publikacija: Bezglutenski hleb na bazi pirinča i heljde, bez dodatka aditiva i sa povećanim sadržajem prirodnih antioksidativnih materija/Rice and buckwheat gluten-free bread without additives, enriched with natural antioxidants, Patent Reg. No. 53309
Tip rezultata: Patent
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/473726
URL: https://www.zis.gov.rs/upload/documents/pdf_sr/pdf/glasnik/GIS-2011-5.pdf
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.