Резултати

еНаука >  Резултати >  Bezglutenski hleb na bazi pirinča i heljde, bez dodatka aditiva i sa povećanim sadržajem prirodnih antioksidativnih materija
Назив: Bezglutenski hleb na bazi pirinča i heljde, bez dodatka aditiva i sa povećanim sadržajem prirodnih antioksidativnih materija
Аутори: Torbica, Aleksandra  ; Hadnađev, Miroslav  ; Sakač, Marijana  ; Kevrešan, Žarko  ; Kos, Jovana  
Година: 2014
Публикација: Bezglutenski hleb na bazi pirinča i heljde, bez dodatka aditiva i sa povećanim sadržajem prirodnih antioksidativnih materija/Rice and buckwheat gluten-free bread without additives, enriched with natural antioxidants, Patent Reg. No. 53309
Тип резултата: Патент
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/473726
URL: https://www.zis.gov.rs/upload/documents/pdf_sr/pdf/glasnik/GIS-2011-5.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.