Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical parameters of the quality of pâtés from different manufacturers from Novi Sad market
Назив: Chemical parameters of the quality of pâtés from different manufacturers from Novi Sad market
Аутори: Prica, Nadežda ; Živkov-Baloš, Milica  ; M. Baltić
Година: 2013
Публикација: Conference Meat and Meat Products - Perspectives of Sustainable Production, Belgrade
Издавач: Institute of Meat Hygiene and Technology, RS
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82547-07-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 222-225
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/474236
URL: http://www.inmesbgd.com/images/savet/57/Proceedings_International_57th_Meat_Industry_Conference.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.