Резултати
еНаука >
Резултати >
Chemical parameters of the quality of pâtés from different manufacturers from Novi Sad market
Назив: | Chemical parameters of the quality of pâtés from different manufacturers from Novi Sad market | Аутори: | Prica, Nadežda ; Živkov-Baloš, Milica ; M. Baltić | Година: | 2013 | Публикација: | Conference Meat and Meat Products - Perspectives of Sustainable Production, Belgrade | Издавач: | Institute of Meat Hygiene and Technology, RS | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82547-07-5 Претражи идентификатор | Колација: | str. 222-225 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/474236 | URL: | http://www.inmesbgd.com/images/savet/57/Proceedings_International_57th_Meat_Industry_Conference.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.