Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Chemical parameters of the quality of pâtés from different manufacturers from Novi Sad market
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | Chemical parameters of the quality of pâtés from different manufacturers from Novi Sad market | Autori: | Prica, Nadežda ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2013 | Publikacija: | Conference Meat and Meat Products - Perspectives of Sustainable Production, Belgrade | Izdavač: | Institute of Meat Hygiene and Technology, RS | Tip rezultata: | Konferencijski rad | ISBN: | 978-86-82547-07-5![]() ![]() |
Kolacija: | str. 222-225 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/474236 | URL: | http://www.inmesbgd.com/images/savet/57/Proceedings_International_57th_Meat_Industry_Conference.pdf | Izvor metapodataka: | Migrirano iz RIS podataka | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.