Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Chemical parameters of the quality of pâtés from different manufacturers from Novi Sad market
Naziv: Chemical parameters of the quality of pâtés from different manufacturers from Novi Sad market
Autori: Prica, Nadežda ; Živkov-Baloš, Milica  ; M. Baltić
Godina: 2013
Publikacija: Conference Meat and Meat Products - Perspectives of Sustainable Production, Belgrade
Izdavač: Institute of Meat Hygiene and Technology, RS
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-82547-07-5 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 222-225
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/474236
URL: http://www.inmesbgd.com/images/savet/57/Proceedings_International_57th_Meat_Industry_Conference.pdf
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.