Резултати

еНаука >  Резултати >  In vivo antioxidant capacity of three merlot wines – relation to resveratrol and antioxidant enzymes
Назив: In vivo antioxidant capacity of three merlot wines – relation to resveratrol and antioxidant enzymes
Аутори: Đorđević, Neda O.  ; Todorović, Nevena R.  ; Novaković, Irena T.  ; Pajović, Snežana B.  ; Tešević, Vele V.  
Година: 2017
Публикација: Prvi kongres molekularnih biologa Srbije
Издавач: Univerzitet u Beogradu, Biološki fakultet, Beograd, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7078-136-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 33-33
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/478201
URL: https://docs.google.com/a/bio.bg.ac.rs/viewer?a=v&pid=sites&srcid=YmlvLmJnLmFjLnJzfG1vbGJpb3N8Z3g6NWE0YWRlMTUxZjg5ZDk4Mg
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.