Резултати
еНаука >
Резултати >
In vivo antioxidant capacity of three merlot wines – relation to resveratrol and antioxidant enzymes
Назив: | In vivo antioxidant capacity of three merlot wines – relation to resveratrol and antioxidant enzymes | Аутори: | Đorđević, Neda O. ; Todorović, Nevena R. ; Novaković, Irena T. ; Pajović, Snežana B. ; Tešević, Vele V. | Година: | 2017 | Публикација: | Prvi kongres molekularnih biologa Srbije | Издавач: | Univerzitet u Beogradu, Biološki fakultet, Beograd, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7078-136-8 Претражи идентификатор | Колација: | str. 33-33 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/478201 | URL: | https://docs.google.com/a/bio.bg.ac.rs/viewer?a=v&pid=sites&srcid=YmlvLmJnLmFjLnJzfG1vbGJpb3N8Z3g6NWE0YWRlMTUxZjg5ZDk4Mg | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.