Rezultati

eNauka >  Rezultati >  In vivo antioxidant capacity of three merlot wines – relation to resveratrol and antioxidant enzymes
Naziv: In vivo antioxidant capacity of three merlot wines – relation to resveratrol and antioxidant enzymes
Autori: Đorđević, Neda O.  ; Todorović, Nevena R.  ; Novaković, Irena T.  ; Pajović, Snežana B.  ; Tešević, Vele V.  
Godina: 2017
Publikacija: Prvi kongres molekularnih biologa Srbije
Izdavač: Univerzitet u Beogradu, Biološki fakultet, Beograd, Srbija
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7078-136-8 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 33-33
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/478201
URL: https://docs.google.com/a/bio.bg.ac.rs/viewer?a=v&pid=sites&srcid=YmlvLmJnLmFjLnJzfG1vbGJpb3N8Z3g6NWE0YWRlMTUxZjg5ZDk4Mg
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.