Rezultati
eNauka >
Rezultati >
In vivo antioxidant capacity of three merlot wines – relation to resveratrol and antioxidant enzymes
Naziv: | In vivo antioxidant capacity of three merlot wines – relation to resveratrol and antioxidant enzymes | Autori: | Đorđević, Neda O. ; Todorović, Nevena R. ; Novaković, Irena T. ; Pajović, Snežana B. ; Tešević, Vele V. | Godina: | 2017 | Publikacija: | Prvi kongres molekularnih biologa Srbije | Izdavač: | Univerzitet u Beogradu, Biološki fakultet, Beograd, Srbija | Tip rezultata: | Konferencijski rad | ISBN: | 978-86-7078-136-8 Pretraži identifikator | Kolacija: | str. 33-33 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/478201 | URL: | https://docs.google.com/a/bio.bg.ac.rs/viewer?a=v&pid=sites&srcid=YmlvLmJnLmFjLnJzfG1vbGJpb3N8Z3g6NWE0YWRlMTUxZjg5ZDk4Mg | Izvor metapodataka: | Migrirano iz RIS podataka | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.