Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of essential oil from sage (Salvia officinalis L.) herbal dust (food industry by-product) on the microbiological stability of fresh pork sausages
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | The effect of essential oil from sage (Salvia officinalis L.) herbal dust (food industry by-product) on the microbiological stability of fresh pork sausages | Аутори ![]() | Šojić, Branislav V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | 59th International Meat Industry Conference MEATCON2017 | ISSN: | 1755-1307![]() ![]() |
Издавач: | IOP Publishing | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 85 str. 012055-012055 | DOI: | 10.1088/1755-1315/85/1/012055 | WoS-ID: | 000418556900055 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85030654725 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/2941 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/479890 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.