Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of essential oil from sage (Salvia officinalis L.) herbal dust (food industry by-product) on the microbiological stability of fresh pork sausages
Назив: The effect of essential oil from sage (Salvia officinalis L.) herbal dust (food industry by-product) on the microbiological stability of fresh pork sausages
Аутори Šojić, Branislav V.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Pavlić, Branimir M.  ; Zeković, Zoran P.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Kocić-Tanackov, Sunčica D.  ; Džinić, Natalija R. ; Škaljac, Snežana B.  ; Jokanović, Marija R.  ; Tasić, Tatjana M.  
Година: 2017
Публикација: 59th International Meat Industry Conference MEATCON2017
ISSN: 1755-1307 Претражи идентификатор
Издавач: IOP Publishing
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 85 str. 012055-012055
DOI: 10.1088/1755-1315/85/1/012055
WoS-ID: 000418556900055
Scopus-ID: 2-s2.0-85030654725
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/2941
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/479890
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

5
SCOPUSTM
1
OpenCitations
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.