Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of essential oil from sage (Salvia officinalis L.) herbal dust (food industry by-product) on the microbiological stability of fresh pork sausages
Назив: | The effect of essential oil from sage (Salvia officinalis L.) herbal dust (food industry by-product) on the microbiological stability of fresh pork sausages | Аутори : | Šojić, Branislav V. ; Ikonić, Predrag M. ; Pavlić, Branimir M. ; Zeković, Zoran P. ; Tomović, Vladimir M. ; Kocić-Tanackov, Sunčica D. ; Džinić, Natalija R. ; Škaljac, Snežana B. ; Jokanović, Marija R. ; Tasić, Tatjana M. | Година: | 2017 | Публикација: | 59th International Meat Industry Conference MEATCON2017 | ISSN: | 1755-1307 Претражи идентификатор | Издавач: | IOP Publishing | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 85 str. 012055-012055 | DOI: | 10.1088/1755-1315/85/1/012055 | WoS-ID: | 000418556900055 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85030654725 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/2941 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/479890 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.