Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of essential oil from sage (Salvia officinalis L.) herbal dust (food industry by-product) on the microbiological stability of fresh pork sausages
Назив: The effect of essential oil from sage (Salvia officinalis L.) herbal dust (food industry by-product) on the microbiological stability of fresh pork sausages
Аутори Šojić, Branislav V.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Pavlić, Branimir M.  ; Zeković, Zoran P.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Kocić-Tanackov, Sunčica D.  ; Džinić, Natalija R. ; Škaljac, Snežana B.  ; Jokanović, Marija R.  ; Tasić, Tatjana M.  
Година: 2017
Публикација: 59th International Meat Industry Conference MEATCON2017
ISSN: 1755-1307 Претражи идентификатор
Издавач: IOP Publishing
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 85 str. 012055-012055
DOI: 10.1088/1755-1315/85/1/012055
WoS-ID: 000418556900055
Scopus-ID: 2-s2.0-85030654725
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/2941
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/479890
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

5
SCOPUSTM
1
OpenCitations
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.