Резултати

еНаука >  Резултати >  The Role of Dietary Phenolic Compounds in Protein Digestion and Processing Technologies to Improve Their Antinutritive Properties
Назив: The Role of Dietary Phenolic Compounds in Protein Digestion and Processing Technologies to Improve Their Antinutritive Properties
Аутори: Ćirković-Veličković, Tanja  ; Stanić-Vučinić, Dragana  
Година: 2018
Публикација: Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety
ISSN: 1541-4337 Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety Претражи идентификатор
Издавач: Wiley, Hoboken
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 17 br. 1 str. 82-103
DOI: 10.1111/1541-4337.12320
WoS-ID: 000423630300003
Scopus-ID: 2-s2.0-85039919550
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2074
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/481545
Пројекат: Molekularne osobine i modifikacije nekih respiratornih i nutritivnih alergena (RS-172024)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

212
SCOPUSTM
125
OpenCitations
181
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.