Резултати
еНаука >
Резултати >
The Role of Dietary Phenolic Compounds in Protein Digestion and Processing Technologies to Improve Their Antinutritive Properties
Назив: | The Role of Dietary Phenolic Compounds in Protein Digestion and Processing Technologies to Improve Their Antinutritive Properties | Аутори: | Ćirković-Veličković, Tanja ; Stanić-Vučinić, Dragana | Година: | 2018 | Публикација: | Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety | ISSN: | 1541-4337 Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety Претражи идентификатор | Издавач: | Wiley, Hoboken | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 17 br. 1 str. 82-103 | DOI: | 10.1111/1541-4337.12320 | WoS-ID: | 000423630300003 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85039919550 | URI: | https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2074 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/481545 |
Пројекат: | Molekularne osobine i modifikacije nekih respiratornih i nutritivnih alergena (RS-172024) | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.