Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of in vitro induced water deficit on lipid peroxidation intensity and antioxidant capacity of sugar beet
Назив: | Effect of in vitro induced water deficit on lipid peroxidation intensity and antioxidant capacity of sugar beet | Аутори: | Nagl, Nevena ; Kiprovski, Biljana ; Taski-Ajdukovic, Ksenija ; Ćurčić, Živko ; Malenčić, Djordje | Остала ауторства: | Uzelac, Branka; Šiler, Branislav | Година: | 2015 | Публикација: | Book of Abstracts, 2nd International Conference on Plant Biology, 21st Symposium of the Serbian Plant Physiology Society, 17-20.06.2015., Petnica Science Center, Serbia | Издавач: | Belgrade : Serbian Plant Physiology Society Belgrade : University of Belgrade, Institute for Biological Research „Siniša Stanković“ |
Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-912591-3-6 (SPPS) ИСБН није валидан Претражи идентификатор | Колација: | str. 153-153 | URI: | http://www.dfbs.org.rs/ http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/2324 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/487205 |
URL: | http://www.dfbs.org.rs/ | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |