Резултати

еНаука >  Резултати >  Sensory characteristics of sausages produced of cyprinid meat
Назив: Sensory characteristics of sausages produced of cyprinid meat
Аутори: Okanović, Đorđe G.  ; Ljubojević, Dragana  ; Ćirković, Miroslav ; Karan, Dragica D.  ; Đorđević, Vesna  ; Lilić, Slobodan V.  ; Vesna Matekalo-Sverak ; Novakov, Nikolina  
Година: 2013
Публикација: Proceedings, 23rd International Symposium „New Technologies in Contemporary Animal Production“
Издавач: Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Republika Srbija, Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-271-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 304-306
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/497436
URL: http://www.vetks.org.rs/documents/edukacija/predavanja/2013/Program%20Simpozijuma.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.