Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Sensory characteristics of sausages produced of cyprinid meat | Аутори: | Okanović, Đorđe G. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Proceedings, 23rd International Symposium „New Technologies in Contemporary Animal Production“ | Издавач: | Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Republika Srbija, Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-271-4![]() ![]() |
Колација: | str. 304-306 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/497436 | URL: | http://www.vetks.org.rs/documents/edukacija/predavanja/2013/Program%20Simpozijuma.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.