Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Sensory characteristics of sausages produced of cyprinid meat
Naziv: Sensory characteristics of sausages produced of cyprinid meat
Autori: Okanović, Đorđe G.  ; Ljubojević, Dragana  ; Ćirković, Miroslav ; Karan, Dragica D.  ; Đorđević, Vesna  ; Lilić, Slobodan V.  ; Vesna Matekalo-Sverak ; Novakov, Nikolina  
Godina: 2013
Publikacija: Proceedings, 23rd International Symposium „New Technologies in Contemporary Animal Production“
Izdavač: Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Republika Srbija, Novi Sad
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7520-271-4 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 304-306
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/497436
URL: http://www.vetks.org.rs/documents/edukacija/predavanja/2013/Program%20Simpozijuma.pdf
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.