Rezultati
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | Sensory characteristics of sausages produced of cyprinid meat | Autori: | Okanović, Đorđe G. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2013 | Publikacija: | Proceedings, 23rd International Symposium „New Technologies in Contemporary Animal Production“ | Izdavač: | Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu, Univerzitet u Novom Sadu, Republika Srbija, Novi Sad | Tip rezultata: | Konferencijski rad | ISBN: | 978-86-7520-271-4![]() ![]() |
Kolacija: | str. 304-306 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/497436 | URL: | http://www.vetks.org.rs/documents/edukacija/predavanja/2013/Program%20Simpozijuma.pdf | Izvor metapodataka: | Migrirano iz RIS podataka | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.