Резултати

еНаука >  Резултати >  Wheat technological quality in relation with the composition of gluten proteins-gliadins and HMW glutenins
Назив: Wheat technological quality in relation with the composition of gluten proteins-gliadins and HMW glutenins
Аутори: Menkovska, Mirjana; Knežević, Desimir  ; Lookhart, George; Surlan Momirovic, Gordana ; Zečević, Veselinka  ; Zoric, Dragica
Година: 2014
Публикација: 3rd International Conference and Exhibition on Food Processing and Technology
Издавач: Publisher: OMICS Group Conferences, USA
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/502827
URL: http://omicsonline.org/speaker/Mirjana_Menkovska_Sts_Cyril_And_Methodius_University_br_Macedonia_Food_Technology2014/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.