Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Wheat technological quality in relation with the composition of gluten proteins-gliadins and HMW glutenins
Naziv: Wheat technological quality in relation with the composition of gluten proteins-gliadins and HMW glutenins
Autori: Menkovska, Mirjana; Knežević, Desimir  ; Lookhart, George; Surlan Momirovic, Gordana ; Zečević, Veselinka  ; Zoric, Dragica
Godina: 2014
Publikacija: 3rd International Conference and Exhibition on Food Processing and Technology
Izdavač: Publisher: OMICS Group Conferences, USA
Tip rezultata: Konferencijski rad
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/502827
URL: http://omicsonline.org/speaker/Mirjana_Menkovska_Sts_Cyril_And_Methodius_University_br_Macedonia_Food_Technology2014/
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.