Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Wheat technological quality in relation with the composition of gluten proteins-gliadins and HMW glutenins
Naziv: | Wheat technological quality in relation with the composition of gluten proteins-gliadins and HMW glutenins | Autori: | Menkovska, Mirjana; Knežević, Desimir ; Lookhart, George; Surlan Momirovic, Gordana ; Zečević, Veselinka ; Zoric, Dragica | Godina: | 2014 | Publikacija: | 3rd International Conference and Exhibition on Food Processing and Technology | Izdavač: | Publisher: OMICS Group Conferences, USA | Tip rezultata: | Konferencijski rad | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/502827 | URL: | http://omicsonline.org/speaker/Mirjana_Menkovska_Sts_Cyril_And_Methodius_University_br_Macedonia_Food_Technology2014/ | Izvor metapodataka: | Migrirano iz RIS podataka | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.