Резултати

еНаука >  Резултати >  Colour changes of Petrovská klobása during drying and ripening in traditional production
Назив: Colour changes of Petrovská klobása during drying and ripening in traditional production
Аутори: Savatić, Snežana  ; Petrović, Ljiljana  ; Jokanović, Marija  ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Tomović, Vladimir  ; Džinić, Natalija ; Šojić, Branislav  
Година: 2011
Публикација: Book of abstracts, International 56th Meat Industry Conference ' 'Meat and meat products – Safety, culture, development, life quality ' '
Издавач: Institute of meat hygiene and technology - Belgrade, Republika Srbija, Tara
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82547-06-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 112-114
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/506476
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.