Резултати

еНаука >  Резултати >  Rheological behavior of emmer, spelt and khorasan flours
Назив: Rheological behavior of emmer, spelt and khorasan flours
Аутори: Hadnađev, Miroslav  ; Tomić, Jelena  ; Škrobot, Dubravka  ; Dapčević Hadnađev, Tamara  
Година: 2021
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 46 br. 10
DOI: 10.1111/jfpp.15873
WoS-ID: 000685933200001
Scopus-ID: 2-s2.0-85112411710
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=131070&source=eNauka&language=en
http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/200
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/509434
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

6
SCOPUSTM
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.