Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Rheological behavior of emmer, spelt and khorasan flours | Аутори: | Hadnađev, Miroslav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | Journal of Food Processing and Preservation | ISSN: | 0145-8892![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 46 br. 10 | DOI: | 10.1111/jfpp.15873 | WoS-ID: | 000685933200001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85112411710 | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=131070&source=eNauka&language=en http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/200 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/509434 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.