Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Comparative stability of ficin and papain in acidic conditions and the presence of ethanol
Naziv: Comparative stability of ficin and papain in acidic conditions and the presence of ethanol
Autori: Milošević, Jelica  ; Janković, Brankica; Prodanović, Radivoje  ; Polović, Natalija  
Godina: 2019
Publikacija: Amino Acids
ISSN: 1438-2199 Amino Acids Pretraži identifikator
Izdavač: Springer
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 51 br. 5 str. 829-838
DOI: 10.1007/s00726-019-02724-3
WoS-ID: 000465375900008
Scopus-ID: 2-s2.0-85063086804
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3932
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/510398
Projekat: Alergeni, antitela, enzimi i mali fiziološki značajni molekuli: dizajn, struktura, funkcija i značaj (RS-172049)
M-kategorija: 
22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu

15
SCOPUSTM
6
OpenCitations
11
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.