Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparative stability of ficin and papain in acidic conditions and the presence of ethanol
Назив: | Comparative stability of ficin and papain in acidic conditions and the presence of ethanol | Аутори: | Milošević, Jelica ; Janković, Brankica; Prodanović, Radivoje ; Polović, Natalija | Година: | 2019 | Публикација: | Amino Acids | ISSN: | 1438-2199 Amino Acids Претражи идентификатор | Издавач: | Springer | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 51 br. 5 str. 829-838 | DOI: | 10.1007/s00726-019-02724-3 | WoS-ID: | 000465375900008 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85063086804 | URI: | https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3932 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/510398 |
Пројекат: | Alergeni, antitela, enzimi i mali fiziološki značajni molekuli: dizajn, struktura, funkcija i značaj (RS-172049) | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
16
SCOPUSTM
SCOPUSTM
6
OpenCitations
OpenCitations
13
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.