Резултати

еНаука >  Резултати >  Sensory and instrumental analysis in new products development of local foods: traditional vs novel goat cheeses
Назив: Sensory and instrumental analysis in new products development of local foods: traditional vs novel goat cheeses
Аутори: Škrobot, Dubravka J.  ; Tomić, Jelena M.  ; Bajić, Aleksandra R.  ; Ubiparip Samek, Dragana N.  ; Stupar, Alena M.  ; Delić, Jovana D.  ; Ikonić, Predrag M.  
Година: 2020
Публикација: XXXII Naučno-stručni skup sa međunarodnim učešćem - procesna tehnika i energetika u poljoprivredi PTEP 2020
Издавач: Krupanj, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/529396
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.