Резултати
еНаука >
Резултати >
Sensory and instrumental analysis in new products development of local foods: traditional vs novel goat cheeses
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Sensory and instrumental analysis in new products development of local foods: traditional vs novel goat cheeses | Аутори: | Škrobot, Dubravka J. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | XXXII Naučno-stručni skup sa međunarodnim učešćem - procesna tehnika i energetika u poljoprivredi PTEP 2020 | Издавач: | Krupanj, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/529396 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.