Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of Onion (Allium cepa L.) and Garlic (Allium sativum L.) Essential Oils on the Aspergillus versicolor Growth and Sterigmatocystin Production
Назив: Effects of Onion (Allium cepa L.) and Garlic (Allium sativum L.) Essential Oils on the Aspergillus versicolor Growth and Sterigmatocystin Production
Аутори: Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Dimić, Gordana ; Lević, Jelena  ; Tanackov, Ilija  ; Tepić, Aleksandra  ; Vujičić, Biserka ; Gvozdanović-Varga, Jelica  
Година: 2012
Публикација: Journal of Food Science
ISSN: 0022-1147 Journal of Food Science Претражи идентификатор
Издавач: Hoboken: Wiley-Blackwell
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 77 br. 5 str. M278-M284
DOI: 10.1111/j.1750-3841.2012.02662.x
WoS-ID: 000304811000021
Scopus-ID: 2-s2.0-84861335280
PMID: 22497489
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/11795
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/540867
http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1063
Пројекат: Proizvodnja mlečne kiseline i probiotika na otpadnim proizvodima prehrambene i agro-industrije (RS-31017)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

52
SCOPUSTM
10
PubMed CentralTM
38
OpenCitations
33
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.